DESIRE - Agencija za podučavanje i posredovanje

Desire je agencija za podučavanje i posredovanje koja se organizovanjem priprema za polaganje prijemnih ispita bavi već 25 godina, prva je i najveća privatna škola za pripreme prijemnih ispita u Beogradu. Godišnje ovu školu pohađa oko 400 maturanata iz svih gimnazija i stručnih škola u Beogradu.

Preko 90% naših polaznika, od oko 9 000 učenika, koliko je prošlo kroz našu školu tokom proteklih 25 godina rada, upisalo je željeni fakultet u grupi koja se finansira iz budžeta Republike Srbije.

PREDAVAČI agencije DESIRE su u velikom broju renomirani univerzitetski profesori, a neki od njih su nebrojano puta učestvovali u sastavljanja pitanja na ranijim prijemnim ispitima. Njima dugujemo zahvalnost za izuzetnu uspešnost naših đaka na prijemnim ispitima.

Koncept naših priprema je takav da ih obavljamo kroz 52 časa (ni premalo a ni previse), i to dva časa nedeljno u periodu od decembra do sredine juna. Ovakav način rada omogućava da bez opterećenja i ometanja redovne nastave, polaznici usvoje odgovarajuća znanja i sa malo napora, kvalitetno i stručno budu pripremljeni za prijemni ispit.

Kada je reč o pripremama za malu maturu i upis u srednje škole, organizujemo 40 časova po predmetu sa nastavnicima iz najuglednijih gimnazija i stručnih škola u Beogradu.


 

AGENCIJA  ZA  PODUČAVANJE   I   POSREDOVANJE " DESIRE"

SEDIŠTE:  VOJVODE BOGDANA 30

MATIČNI  BROJ:  53098819

PIB:  102559434

VLASNIK:  ZORAN SOKOLOVIĆ