DESIRE - Agencija za podučavanje i posredovanje

DESIRE je agencija za podučavanje i posredovanje koja se organizovanjem priprema za polaganje prijemnih ispita bavi već 27 godina, prva je i najveća privatna škola za pripreme prijemnih ispita u Beogradu. Godišnje ovu školu pohađa oko 400 maturanata iz svih gimnazija i stručnih škola iz cele Srbije. Najveći broj učenika dolazi iz Beograda, ali neretko imamo đake iz Pančeva, Smedereva, Inđije Rume, Požarevca, Mladenovca, a bili su i iz udaljenijih mesta, kao što su Jagodina, Bor ili Bjeljina.

Preko 90% naših polaznika, od oko 9 000 učenika, koliko je prošlo kroz našu školu tokom proteklih 27 godina rada, upisalo je željeni fakultet u grupi koja se finansira iz budžeta Republike Srbije.

PREDAVAČI agencije DESIRE su u velikom broju renomirani univerzitetski profesori, a neki od njih su nebrojano puta učestvovali u sastavljanja pitanja na ranijim prijemnim ispitima. Njima dugujemo zahvalnost za izuzetnu uspešnost naših đaka na prijemnim ispitima.

Koncept naših priprema je takav da ih obavljamo kroz 52 časa (ni premalo a ni previse), i to dva časa nedeljno u periodu od decembra do sredine juna. Ovakav način rada omogućava da bez opterećenja i ometanja redovne nastave, polaznici usvoje odgovarajuća znanja i sa malo napora, kvalitetno i stručno budu pripremljeni za prijemni ispit.Do ove godine smo samo imali profesore sa Univerziteta,od ove godine se i nastava održava na Filozofskom fakultetu i u Akademiji poslovno strukovnih studija,da bi se učenici i vizuelno privikavali na fakultetski način učenja.

Kada je reč o pripremama za MALU MATURU i upis u srednje škole, organizujemo 40 časova po predmetu sa nastavnicima iz najuglednijih gimnazija i stručnih škola u Beogradu.